Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

ULTRA TRAIL SERRA MONTSANT

Atesa la normativa que ha establert la Generalitat de Catalunya, el Servei de Parcs ha recomanat la suspensió de totes les activitats que s’organitzen directament des dels parcs naturals.

Per tant, aquesta activitats ha estat cancel·lada per aquesta agenda d’activitats de tardor 2020. Confiem que les podrem reprogramar cara la primavera 2021.

Moltes gràcies pel vostre interès.

 

XII EDICIÓ ULTRA TRAIL SERRA MONTSANT

28 i 29 de novembre

Parc Natural de Montsant

L’UTSM neix de la idea d’originar una trobada equilibrada entre un entorn natural d’un valor molt especial, com és el del Parc Natural de la Serra de Montsant; les persones que habiten els pobles integrats en el territori i els esportistes que, amb el seu fort compromís esportiu i humà, seran els que traçaran el recorregut que els uneix. La competició arriba a la seva dotzena edició, després d’estrenar-se el 2009 i d’haver augmentat any rere any el nombre de participants. L’UTSM és una cursa a peu, assequible, malgrat els seus 108km i 4.920m de desnivell positiu, amb la intenció d’oferir-nos l’experiència de córrer en total llibertat i semi-autonomia en un marc de tradició eremítica, que va servir de lloc aïllat del món als ascetes i anacoretes que buscaren voluntàriament el retorn a l’austeritat, la simplificació i la contemplació en silenci en un entorn perfecte com és el Montsant. A banda de la prova reina, hi ha cinc curses més.

Consulteu les darrers informacions al respecte a la pàgina web de l’organització.

Per a més informació i inscripcions:

Agrupació Cultural Vila-seca / Naturetime

www.naturetime.es

joan@naturetime.es

Perfil del públic: