Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Retir de connexió amb el regne vegetal

Fins ara El Jardí de les Bruixes sempre us ha ofert activitats per descobrir les virtuts i usos de les plantes des d’un punt de vista bàsicament material. Però ni és l’únic que existeix,  ni és l’únic amb que treballem, per això anem un pas més enllà i oferim juntament amb Occvlta, per a totes aquelles persones que senten que tot està viu i tot és conscient, una estada de dos dies on aprendrem a sentir i comunicar-nos amb els daimons de les plantes; per així aconseguir entendre els senyals que ens fan arribar, creant un vincle profund amb l’entorn que ens ajudi a nivell espiritual, medicinal, i màgic.
A través de la percepció profunda i conscient del territori i la flora que l’habita descobrirem com relacionar-nos-hi amb el respecte que mereix, i obtenir-ne coneixement de forma directa.
Aquest retir inclou:
-Dos dies amb una pernoctació inclosa a les yurtes de la serra del Montsant
-Aprendre a contactar amb el regne vegetal a la teoria i a la pràctica
-Aprendre a discernir en termes de recol·lecció: allò que volem, allò que necessitem, allò que ens crida, i desvetllar els missatges que amaga
-Aprendre a recollir plantes des d’una aproximació animista
-Confecció d’un encens personal
Tot això en un indret tan adient com la serralada del Montsant, on podrem dur a terme les activitats amb un ritme còmode que ens permeti fer un treball introspectiu i de connexió sense presses ni tensió.
Dies 10 i 11 de juny 2017
Preu: 150 euros (inclou pernoctació en yurta, material, sopar del primer dia, i esmorzar i dinar del segon dia)
Interessats/des podeu apuntar-vos enviant un mail a jardibruixes@gmail.com

Perfil del públic: