El Jardí de les Bruixes

El Jardí de les Bruixes és més que un  negoci, és un projecte de vida, una passió.

És un projecte de la cooperativa d’artesanes i terapeutes La Xia SCCL. Un projecte petit de gent com tu, que treballa per viure en harmonia amb el medi que l’envolta, consagrat a recuperar l’ús i els coneixements associats a les plantes silvestres autòctones, així com del sistema mèdic ancestral de la nostra terra, la Medicina Tradicional del Mediterrani (MTM) i, en general, d’una altra manera de viure i de relacionar-se amb la salut, el propi cos, i la Natura.

Per aconseguir-ho t’oferim:

  • Formació: bàsicament sobre el reconeixement i usos de les plantes que ens envolten. Tallers, xerrades i sortides de reconeixement, per a totes les edats;  i el curs especialitzat de Medicina tradicional del Mediterrani.
  • Teràpies naturals: (sempre seguint els preceptes energètics de la MTM), utilitzant el massatge (manual, amb pedres calentes i amb ventoses) i la reflexologia podal, el cupping (sec i humit), la fitoteràpia, la dietètica, l’oligoteràpia, l’higienisme…i varis sistemes de diagnòstic (orina, iris, pols…). Oferim aquest servei a Poboleda (Priorat). Reserva aquí la teva cita.
  • Remeis amb ànima: elaborats amb matèries primes naturals,  autòctones i locals, entre elles plantes silvestres (recol·lectades en espais naturals lliures de qualsevol contaminant) o de cultiu propi, recollides seguint els cicles astronòmics i naturals; i minimitzant els ingredients exòtics (per retrobar-nos amb les meravelles mediterrànies) i els menys naturals que considerem secundaris en la recepta (emulsionants, conservants, etc.).