Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Presentació del llibre Les Hores de la vinya

Presentació del llibre infantil il∙lustrat 'Les hores de la vinya. Del cep al celler'. La presentació anirà a càrrec de Quima Ricart i Antònia Bonell, autores del llibre.

'Les hores de la vinya. Del cep al celler' és un llibre il∙lustrat adreçat a tots els públics, però molt especialment al públic infantil. De manera estricta, combina fantasia i continguts i recull tot el cicle anual de la vinya, des del repòs hivernal fins a la verema, i les tasques que s'hi desenvolupen al llarg de tot l'any. Parla també dels processos i dels treballs que transformen el raïm, primer en most i desprès en vi... Sense oblidar‐se però d'esmentar elements tant importants com la cura, la conservació i la creació de paisatges en general i els agrícoles en particular, l'aprofitament dels subproductes de la vinya, el temps cíclic que va associat al cicle natural de la vida...

L'obra dirigida per Ramon Nadal i editada per Edicions i Propostes Culturals Andana, ha estat atrocinada el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, per l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), i per Rius&Rius Assessors.

Perfil del públic: