Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Medicina tradicional del Mediterrani, patrimoni oblidat

Al Jardí de les Bruixes estem recuperant la tradició mèdica ancestral del Mediterrani per tornar-la a omplir de la vida i l'esplendor que tingué en el passat tot actualitzant-la amb els coneixements que tenim avui en dia, i posar-la al teu avast.

Des de l'antic Egipte, passant per Creta, Grècia, Roma, Bizanci, Al-Andalus i tota la conca mediterrània en general, ens arriba un coneixement mèdic tradicional adaptat al nostre territori, clima, flora i dieta... Es tracta de tot un sistema terapèutic desenvolupat al llarg de de com a mínim 3.000 anys, que consta d'un marc conceptual popi, elaborades tècniques de diagnòstic, normes per a la prescripció de remeis, un sistema energètic per interpretar els fenomens biològics...

El dissabte 30 de novembre, en aquesta xerrada gratuïta, us explicaré els pilars sobre els quals s'assenta la doctrina mèdica ancestral del Mediterrani, amb la qual treballo a la consulta i que explicaré amb molt més detall la propera primavera al curs de Medicina herbària tradicional del Mediterrani; perquè en conegueu els principis bàsics i perquè la pugueu tenir en compte a l'hora d'escollir l'opció terapèutica per cuidar la vostra salut i la de la vostra família.   .
Per més informació podeu consultar aquesta notícia referent a l'edició anterior:
https://jardidelesbruixes.wordpress.com/…/curs-de-medicina…/