ametlles.jpg

Les propietats medicinals dels conreus llenyosos del Priorat

Poboleda

Xerrades, debats, cursos, tallers

PROPIETATS MEDICINALS DELS CONREUS LLENYOSOS DEL PRIORAT

(vinya, olivera, ametller i avellaner)

OBJECTIUS: conèixer altres usos de les llenyoses més conreades al mediterrani, i per tant aquelles que més han marcat el paisatge d’aquestes terres i la vida agrícola dels que hi han viscut.              

Cada cop més es redescobreixen les seves propietats medicinals, recuperant-ne els usos tradicionals i descobrint-ne de nous. Parlarem tant dels uns com dels altres. 

DESTINATARIS: Aquelles persones que vulguin conèixer les propietats medicinals d’aquests vegetals tant per a poder comprar productes de benestar de manera conscient, com per fer-ne un ús casolà; productors que busquin altres sortides al seu producte, o aquelles que simplement busquen ampliar els seus coneixements sobre el territori i les seves possibilitats.

PLACES LIMITADES: 20 persones. Cal fer reserva prèvia.

MATERIAL: El preu inclou uns apunts que són un recull del que s’explicarà durant la xerrada.

PREU: 18€

PROGRAMA:

  • Presentació i repartiment dels apunts.
  • La vinya: parts utilitzades, productes obtinguts, propietats de cada un d’ells i diferents tipus de preparats on es poden emprar.
  • L’olivera: parts utilitzades, productes obtinguts, propietats de cada un d’ells i diferents tipus de preparats on es poden emprar.
  • L’ametller: parts utilitzades, productes obtinguts, propietats de cada un d’ells i diferents tipus de preparats on es poden emprar.
  • L’avellaner: parts utilitzades, productes obtinguts, propietats de cada un d’ells i diferents tipus de preparats on es poden emprar

 

Per a més informació i inscripcions:

jardidelesbruixes@openmailbox.org