Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

GRAN FONS MONTSANT BIKE BTT

Atesa la normativa que ha establert la Generalitat de Catalunya, el Servei de Parcs ha recomanat la suspensió de totes les activitats que s’organitzen directament des dels parcs naturals.

Per tant, aquesta activitats ha estat cancel·lada per aquesta agenda d’activitats de tardor 2020. Confiem que les podrem reprogramar cara la primavera 2021.

Moltes gràcies pel vostre interès.

 

GRAN FONS MONTSANT BIKE BTT

15 de novembre

Ulldemolins

Aquesta cursa és un esdeveniment esportiu que arriba a la seva sisena edició i que recorre l’itinerari de bicicleta del Parc Natural de Montsant: “La volta al Montsant en BTT” . Està dirigit a tots els esportistes amants de la BTT i es desenvolupa en un entorn incomparable com és el Parc Natural de la Serra de Montsant, tenint el punt de sortida i arribada a l’encisador poble d’Ulldemolins. L’esdeveniment pretén combinar l’esport de la BTT amb la natura el paisatge, la terra i el projecte Montsant a Taula, on es podran tastar els productes artesans i exclusius produïts en aquests paratges, destacant l’oli d’oliva, el vi i les espectaculars truites amb suc d’Ulldemolins.

La prova presenta vàries distàncies amb la intenció de poder arribar a tots els públics:

EXTREM: 95km i 2.800m D+

ADVENTURE: 79km i 2.200m D+

OPEN: 38km i 1.014m D+

SHORT: 24km i 950mD+

Per a més informació i inscripcions

Agrupació Cultural Vila-seca / Naturetime

www.naturetime.es

joan@naturetime.es

606 451 453