Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Excursió: Les plantes útils

CERQUEM LES PLANTES ÚTILS

OBJECTIUS: Aprendre a trobar, distingir i aprofitar les plantes silvestres que creixen al nostre entorn; conèixer les seves propietats, medicinals, tintòries, culinàries…

DESTINATARIS: persones interessades en aprofitar els recursos que ens ofereix la natura, recuperar-ne els coneixements dels nostres avantpassats sense oblidar la part científica.

PLACES LIMITADES: 15 persones.

HORARI: de 10 a 13 hores.

MATERIAL: us recomanem que porteu calçat còmode per a caminar, cistell, tisores (de podar, de jardí, falçó o alguna eina per tallar les plantes si és que en voleu collir), llapis, goma, càmera de fotos i esmorzar.

INSCRIPCIONS: Cal omplir el formulari d’inscripció i enviar-lo, per correu electrònic, juntament amb el comprovant de pagament del 50% del import del taller a jardibruixes@gmail.com. Fins que no s’hagi efectuat el pagament, no es reservarà la plaça.

PROGRAMA:

  • Trobada, presentació i repartiment del quadern de camp.
  • Normes de recol·lecció.
  • Mentre caminem o bé durant la parada per esmorzar us explicarem el moment del dia, lluna i estació en què és millor recollir les plantes, maneres d’identificar les famílies botàniques, i intentarem respondre els vostres dubtes.

PREU: 

Adults: 20€

Menors de 15: 5€ (han d’anar acompanyats d’un adult).

Perfil del públic: