Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

D'aliment a medicina, vinya, ametller, olivera i avellaner.

 

OBJECTIUS: conèixer altres usos de les llenyoses més conreades al mediterrani, i per tant aquelles que més han marcat el paisatge d’aquestes terres i la vida agrícola dels que hi han viscut.
Cada cop més es redescobreixen les seves propietats medicinals, recuperant-ne els usos tradicionals i descobrint-ne de nous. Parlarem tant dels uns com dels altres.

DESTINATARIS: Aquelles persones que vulguin conèixer les propietats medicinals d’aquests vegetals tant per a poder comprar productes de benestar de manera conscient, com per fer-ne un ús casolà; productors que busquin altres sortides al seu producte, o aquelles que simplement busquen ampliar els seus coneixements sobre el territori i les seves possibilitats.

DURADA: 2 hores

PREU: Gratuït

PROGRAMA:
– Presentació i repartiment dels apunts.
– La vinya: parts empleades, productes obtinguts, propietats de cada un d’ells i diferents tipus de preparats on es poden emprar.
– L’olivera: prats empleades, productes obtinguts, propietats de cada un d’ells i diferents tipus de preparats on es poden emprar.
– L’ametller: parts empleades, productes obtinguts, propietats de cada un d’ells i diferents tipus de preparats on es poden emprar.
– L’avellaner: parts empleades, productes obtinguts, propietats de cada un d’ells i diferents tipus de preparats on es poden emprar.