Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

53è Dia de Camí de Muntanya

El 53è Dia del Camí de Muntanya se celebrarà a Pradell de la Teixeta (Priorat) el diumenge 29 d’octubre. En aquesta edició, la IV vegueria de la FEEC ha delegat l’organització d’aquest esdeveniment al Centre Excursionista Tarragona.

Us presentem el 53è Dia del Camí de Muntanya, obrint, preparant i senyalitzant el camí Pradell de la Teixeta – Melitxes – Comes Joanes – Antic camí de la Torre – Pradell de la Teixeta, en un doble circuit: el primer de 8,5 km (3 h) i 290 m de desnivell i el segon de 12 km (4,30 h-5 h) amb un desnivell acumulat de 430 m. Si es fa el circuit curt, que serà el que formalitzarem a la inauguració, es trepitja un camí de cingles i baumes dit de les Melitxes on s’ha desbrossat i assegurat el camí perquè tots puguem gaudir-ne. I el llarg baixa fins a les Comes Joanes i puja per l’antic camí de Pradell fins a la Torre de Fontaubella, trepitjant camins rals molt ben conservats.

 

Lloc de sortida Pradell de la Teixeta (8:00 h)*

Programa de la Diada

08:00 h. A les carpes de recepció indicades des de l’entrada de Pradell de la Teixeta.

• Recepció participants i verificació d’inscripcions.

• Esmorzar de benvinguda.

• Entrega del record i el dossier-mapa de la diada.

09:00 h. Sortida. Inici de la caminada.

• Davallant el carrer Barranquet hi ha un petit pàrquing amb el sòl de terra, on posarem l’arc de sortida.

10:15 h. Esmorzar de motxilla i avituallament basic (aigua i refresc).

• A l’arribar al Morral Blanc, de 716 m d’alçada, si el dia és molt ventós l’esmorzar es realitzarà un xic més avall.

10:45 h. Cruïlla, començament del camí de les Melitxes.

• Breus parlaments. Justificació del camí recuperat. Inauguració dels pals indicadors.

12:30 h. Cruïlla, entre el recorregut curt (principal) i llarg (variant). A partir d’aquesta hora ja no es podrà realitzar la variant llarga ja que no s’arribaria a temps per l’aperitiu – dinar.

13-14 h. Arribada a Pradell de la Teixeta i a les carpes de recepció. S’oferirà un aperitiu de comiat.

NSCRIPCIONS:

És obligatori inscriure’s a l’esdeveniment. Les inscripcions s’han de fer a través del web de la FEEC. Per als federats FEEC és gratuït, per als no federats, 1 € si la inscripció s’ha fet telemàticament abans del 29 d’octubre.

Si es realitza a la recepció de Pradell de la Teixeta el mateix dia 29 d’octubre, el preu per als no federats serà de 5 € (assegurança temporal de la FEEC + tràmits). Gratuït per als federats FEEC

S’atendran les inscripcions a la recepció entre les 8:00 h i les 8:45 h del matí, hora que es tancarà la inscripció a l’esdeveniment.