SIAD Priorat

Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD)

El SIAD és el Servei d’Informació i Atenció a la Dona. Un espai d’orientació i assessorament amb relació a qualsevol aspecte de la vida de les dones. És un servei completament gratuït. 

Informació i orientació

Al SIAD, hi trobareu informació diversa sobre serveis i recursos que podeu necessitar i no sabeu com trobar-los. Ens podeu adreçar qualsevol tipus de consulta sobre temes de formació, emprenedoria, cursos al vostre abast, com fer tràmits administratius, activitats lúdiques,etc.

Assessorament Jurídic : L’objectiu d’aquest assessorament és el d’oferir consell legal sobre qualsevol tema de l’àmbit jurídic que pugui afectar la vida de les dones.

Suport Psicològic :

Des del SIAD s’ofereix assessorament i orientació gratuïts a les dones que requereixen una consulta personal i confidencial per tractar qualsevol dubte sobre relacions de parella, sexualitat, atenció als fills, elaboració del dol i també davant situacions de crisi personals, pèrdues familiars, etc.

També podeu demanar orientació sobre situacions de violència i s’avaluarà la conveniència de la necessitat d’atenció especialitzada, tot establint les derivacions i seguiment pertinents. 

Teixit Associatiu : des del servei es coordinen i organitzen diferents activitats adreçades a les dones de la comarca.