Òmnium Cultural Priorat

Òmnium Cultural és una entitat sense ànim de lucre que defensa els drets civils i les llibertats dels catalans. Des de fa més de 57 anys, treballa per fomentar la llengua catalana, la cohesió social, l’educació i la cultura i té com a objectiu construir, a través d’aquests valors, una societat activa, crítica, integradora i cívica.

La importància de la tasca d’Òmnium radica en la seva trajectòria i la seva coherència. Impulsem campanyes de denúncia i sensibilització, esdeveniments i projectes culturals, de cohesió social i d’educació.

Els més de 163.799 socis atorguen a Òmnium independència financera i, per això, si encara no n’ets, et necessitem. Només si som molts podrem defensar els teus drets i llibertats.

La necessitat que les activitats d’Òmnium Cultural, amb les prioritats que la guien (llengua, cultura i país, educació i cohesió social), arrelin encara més per tot el nostre territori ens ha empès a moure’ns per crear, inicialment, una gestora. És per tot això que ens agradaria comptar amb tu i amb els gairebé 400 socis d’Òmnium que hi ha actualment al Priorat.

Per la nostra part, com a gestora, continuarem treballant per fer feina amb Òmnium Cultural per a la construcció d’un nou país lliure i democràtic: llengua, cultura i país, educació i cohesió social.

Si vols participar-hi o desitges saber-ne més, t’agrairem que contactis amb nosaltres mitjançant l’adreça electrònica priorat@omnium.cat.

Comptem amb tu!