Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

XXXVIII DIADA GASTRONÒMICA DE LA TRUITA D'ESPINACS AMB SUC A ULLDEMOLINS

Ulldemolins celebra el proper diumenge 10 de març la seva ja tradicional Diada Gastronòmica de la Truita d'Espinacs amb Suc.

A partir de les 8:00 h, esmorzar popular al poliesportiu amb pa torrat, llonganissa o arengada, regat amb oli d'oliva verge extra i vi de la terra.

Durant tot el matí, mostra de Productors Locals del projecte Montsant a Taula, Mercat Gastronòmic i Artesanal d'arreu del territori, amb representants de la DO fesols de Santa Pau, com a convidats especials. També, Jocs Tradicionals Gegants al Pla de l'Església i actuació de la Colla Castellera Els Brivalls de Cornudella, a la Plaça del Loreto (a les 12:00 h) i al Pla de l'Església (a les 13:00 h). El Gegant Galderic de l'Escola Montsant, ens acompanyarà al llarg de tota la festa.

A partir de les 11 del matí, es poden començar a portar a concurs les Truites d'Espinacs, i a les 12:00 h, els joves i petits cuiners locals "Xef Junior", elaboraran les seves cassoles, mentre el reconegut xef Joan Urgellès, de Reus i la guanyadora de l'edició anterior, faran les seves versions. A les 14:00, veredicte del Jurat d'Honor! Amenitzarà l'acte, la reconeguda periodista Mari Pau Huguet.

Diumenge, a les 17:00 h, al Santuari de la Mare de Déu del Loreto, concert de piano a càrrec d'en Lluís Capdevila, que presentarà el seu darrer treball "Cinemàtic Radio".

Us hi esperem!

 

Perfil del públic: