Viu la verema en família

Viu la verema en família

16, 17 i 30 de setembre de 2023
Tot el matí
50 € adults / 20 € infants
C/ Mitja Galta, 32
Escaladei

Cultura del vi i gastronomia

Families

Contacte

La Conreria d'Scala Dei

Viu la verema en família al Priorat

Descobreix el pintoresc paisatge del Priorat passejant per les seves vinyes, aprèn tots els secrets de la verema i participa en la tradicional activitat de piar el raïm, on els més petits descobriran aquesta tradició d’una manera divertida i educativa.
Una vegada tinguem el raïm piat, serà l’hora de descobrir com continua el procés de producció i quins són els secrets que fan que el raïm s’acabi transformant en vi... ho anirem veient al llarg de la visita al celler, on tastarem el vi en diferents etapes del procés de producció, des dels dipòsits d’acer inoxidable fins a les botes de fusta, on aprendrem l’evolució del vi al llarg del temps.

Per recarregar energies gaudireu d’un esmorzar de pagès a la nostra sala amb vistes privilegiades al poble d’Escaladei i a Montsant. Els adults tindran l’oportunitat de fer un tast guiat dels nostres vins per tal d’aprofundir encara més en el món dels vins de la DOQ Priorat.

Us convidem a unir-vos a aquesta experiència que us despertarà els sentits i alimentarà la vostra curiositat i la dels més petits de la casa.

Documents