194012ad-a9d4-42c0-b91d-dd9820d62ab6.jpg

Visita Cooppel de PrioReM PrioRaT a Margalef

Margalef

Xerrades, debats, cursos, tallers

Per a tots els públics

Margalef de Montsant

PrioReM PrioRaT

Diumenge dia 24 de març,

a les 10 hores missa i visita a sant Miquel, de Modest Gené,

a les 11 hores Cal Vernet i

a les 12 entrevistes a veïnat i escaladors per a Cooppel RàdiOrals.

Propers programes: dia 01 d'abril a les 10 hores a "UnS MiNUTS de Cooppel a l'Ebre" a ràdio Mora la Nova  https://www.ivoox.com/podcast-uns-minuts_sq_f1575750_1.html

i dia 13 d'abril a les 11 hores a "PrioReM PrioRaT" a Ràdio Falset.

http://www.radiofalset.cat/index.php/programes/programes-en-emissio/40-priorem-priorat

 

Recents activitats de la Causa Internacional Cooppel per la Pau:

1.- Passat divendres, hem promogut un taller d'Intel·ligència Artificial Col·laborativa, amb grabacions per a la difusió hispanoamericana. La Intel·ligència Artificial per la Pau. Homenatge a Alan Turing per J.M. Ferran      https://www.lmneuquen.com/alan-turing-el-primer-gran-hacker-la-historia-que-14-mil-vidas-la-segunda-guerra-mundial-n618275 i Presentació del projecte sobre Intel·ligència Artificial Col·laborativa  https://www.saturdays.ai/ per Miguel Guerrero, Marianna Polini, Santiago Frias i Jordi Guix

2.- Seguim en el projecte Cooppel de suport a l'estudi on un centenar de famílies han participat en aquest curs.

3.- Proper dimarts al teatre Tarragona col·laborem en la presentació del llibre i CD de Jordi Català. Explicarem la relació solidària entre el projecte Jordi Català i la Causa Cooppel i el que suposa la pràctica del Cooppel per la Pau. On la música, la canço i el ball en són fonamentals.
Dimarts 26, a les 19:00h: Al Teatre Tarragona, Rambla Nova,11 de Tarragona, hi haurà la presentació del llibre, CD i 2 vídeos clips promocionals, corresponents al darrer treball musical d'en, JORDI CATALÀ I PAPER DE TORNASSOL ORQUESTRA I CORS:  “QUI BALLA ESTÀ LLUNY DE LA BARALLA (Pau,Bé i Festa).
Jordi Freixa (Jordi Català) l' autor i director posarà a la venda el llibre i disc, amb la dedicació escrita pel propi autor. Es servirà refrigeri.
JORDI CATALÀ I l'ORQUESTRA PAPER DE TORNASSOL