Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Vins cartoixans sota les llàgrimes de Sant Llorenç - 4a Setmana de l'Enoastronomia

Excursió de capvespre per l’imponent paisatge vitivinícola del cor del Priorat, tot recorrent el centenari camí dels cartoixans. Gaudirem dels reflexos del sol de capvespre sobre les vinyes i els raïms que van madurant lentament.

Arribarem fins al celler Joan Ametller, on farem una breu visita del celler. Després podrem gaudir d’un tast de vi amb la posta de sol, a la fresca, moment que aprofitarem per sopar de picnic i assaborir també el pica-pica de la terra que ofereix el celler. Coneixerem de la mà de Bocafoscant Astronomia i el seu telescopi plantat a peu de vinya el cel estrellat d’estiu. I si la climatologia ho permet, ens meravellarem amb la pluja d’estrelles de Sant Llorenç!

Celler Joan Ametller proposa el maridatge perfecte per aquest estiu: l'observació de les estrelles i la degustació de vins en un dels indrets amb millor qualitat del cel nocturn de Catalunya: la Serra de Montsant.

Les vinyes del Mas del Mustardo, a la Morera de Montsant, són el lloc ideal per practicar l’Enoastronomia. L'aïllament de la finca proporciona les condicions adequades per a l'observació del cel nocturn. I els vins de la DOQ Priorat, l'excusa perfecta per viure una experiència inoblidable.

Us hi esperem!

Més informació i reserves: 663 456 696 / info@ametller.com (link sends e-mail)

Cal reserva prèvia per a totes les activitats.

Perfil del públic: 
Enoastronomia a Celler Joan Ametller
Enoastronomia a Celler Joan Ametller
Enoastronomia a Celler Joan Ametller
Enoastronomia a Celler Joan Ametller