Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Vine a descobrir la verema al cor del Priorat!

El celler Buil&Giné us proposa per dissabte 8 d’octubre i en el marc del final de la verema una oportunitat única per viure en família o amb els vostres amics una experiència inoblidable: la verema a Gratallops, el cor del Priorat. Així doncs, tindreu l’oportunitat de compartir amb nosaltres el moment més important del calendari vinícola: visitareu les vinyes, aprendreu els secrets de l’orografia de la comarca, coneixereu les diferents varietats de raïm i ens ajudareu en la seva recollida i tria. A més, podreu trepitjar-lo i els més agosarats podran tastar-ne el most obtingut de forma immediata.

En acabar, gaudireu d’un típic esmorzar prioratí per recuperar forces i coneixereu la resta del procés que seguirà el most fins a tastar els nostres vins, tot visitant les nostres instal·lacions. I mentrestant, si veniu acompanyats dels més petits de casa, els ensenyarem d’on venen els ceps i s’enduran un bonic record d’aquesta diada!

El preu de l’activitat és de 35€ per adults i 20€ per nen/a (fins a 14 anys, inclou una samarreta de regal i tot el material necessari per al taller) i us recomanem l’ús de roba i calçat còmode per poder treballar a la vinya i al celler.

Places limitades, cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977839810 o contactant per correu a enoturisme@builgine.com