hpim0337.jpg

VIII Jornada de Natura i Espiritualitat

Escaladei

Xerrades, debats, cursos, tallers

Aquesta primavera arriba la vuitena edició de la Jornada de Natura i Espiritualitat on volem estimular una vivència plena, una experiència espiritual de la Natura, de la qual formem part indestriable. Podrem harmonitzar-nos amb la pròpia Natura i amb aquest lloc tan singular, Escaladei, que va acollir una cartoixa arraulida al peu de la solana de Montsant. Aquesta muntanya i les pedres que resten de l'antiga cartoixa, parcialment restaurada, estan impregnades de silenci i de pregàries de generacions de monjos i ermitans que hi van consagrar la vida durant segles.

Natura i Espiritualitat és doncs una jornada silenciosa, serena i contemplativa que ens convida a obrir tots els sentits i a hissar les veles de l'ànima per tastar i fruir els tresors de pau i de joia que tots tenim a l'interior.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dia: dissabte 2 d'abril de 2016
Lloc: Cartoixa d'Escaladei. Camí de la Cartoixa s/n. 43379 Escaladei, La Morera de Montsant (Priorat)
Hora: de 10 a 18 h

Preu de l'activitat: 10 €

Es recomana portar coixí o banqueta pels moments de meditació

Es prega arribar puntuals per començar junts la jornada

Convé portar el menjar i la beguda. Només hi haurà servei de bar a l'hora de dinar

Aforament limitat. Reserveu al telèfon 977827006 o al correu electrònic escaladei.cultura@gencat.cat

 

Míriam Subirana
Doctora en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Des de molt jove medita i ha format a professors de meditació i Pensament Positiu de molts països. Dirigeix un centre de Meditació a Barcelona YesOuiSi, espai internacional de creativitat, espiritualitat i coaching.

Maria Assumpta Esquís
Llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona, especialitat Antropologia. Membre de l'equip tècnic de l'Àrea de Monuments i Jaciments de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Terapeuta en Descodificació Biològica.

Josep Maria Mallarach

Consultor ambiental, membre de la Comissió mundial d'àrees protegides, que des de fa deu anys treballa en la salvaguarda d'espais naturals sagrats. Assessor en l'adequació i revalorització de la Cartoixa d'Escaladei de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural.