Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

VIDART 2019

VIDART oferirà una degustació de vins monovarietals procedents de prestigiosos cellers de diferents zones vitivinícoles de Catalunya.

VIDART arriba a la tercera edició amb l'ambició de convertir-se en un espai de referència per a professionals i amants dels vins de terrer. Perinet obre el seu magnífic celler per a organitzar un tast de vins monovarietals de prestigiosos cellers en diferents zones vitícoles de Catalunya.

En el programa dels esdeveniments organitzats en el marc de la Fira del Vi de Falset, VIDART és un aparador per a cellers i projectes de vins d'alta qualitat on la creació d'un gran vi està íntimament lligada a les característiques del lloc, les varietats i la viticultura. L'expressió de terroir és la nostra passió i la raó de ser dels nostres vins; VIDART somiem amb que es converteixi en una experiència delicada i única que convida a gaudir de la combinació de sentits en la fusió de vi, música i paisatge.

El tast inclou un concert de música per a piano de Joan Bages a la sala de bótes amb una selecció de peces de R. Schumann, Felix Mendelssohn, Philip Glass, Brad Mehldau, Chick Corea i Franz Liszt. Peces que provenen d'un llenguatge personal per a crear ponts entre la tradició musical clàssica i la música contemporània dissenyada per a arribar a un públic sensible a paisatges i harmonies plenes de bellesa i emoció.

 

Entrades a través del web https://perinetwinery.rezdy.com/298167/vidart-2019-at-perinet

Contacte: 679 21 28 55 / visit@perinetwinery.com