vinovell2017-banners-20.jpg

Vi Novell 2017, Celler Masroig

el masroig
El Masroig

Cultura del vi i gastronomia

Families

Grups

Infantil

Parelles

Per a tots els públics

Singles

L’actriu Aina Clotet apadrina el Vi Novell 2017 de Celler Masroig

El celler de la DO Montsant celebra la setena edició de la festa de l’arribada del primer vi l’any del Centenari  

L’actriu catalana espinjolarà la bóta i contribuirà a estrènyer els vincles entre els mons del cinema, la televisió i el vi 

 

Celler Masroig celebrarà el dissabte 11 de novembre la setena edició de la festa del Vi Novell 2017, en una jornada que vol posar en valor la tradició de la festa, tot coincidint amb el Centenari del Celler. Aquesta és la tercera edició en què tots els actes del Vi Novell es concentren al Masroig, al Priorat, amb la idea que la cita sigui una referència al calendari anual del vi i contribueixi a fomentar l’enoturisme a la regió.

L’actriu catalana Aina Clotet serà la padrina de la setena edició de la festa del Vi Novell. El Vi Novell 2017 és un vi jove, fresc, franc i suau, de maceració carbònica, cupatge de garnatxa i carinyena. L’etiqueta, que és creació de l’Estudi de disseny Atipus, es descobrirà el mateix dia de la presentació. Lligant amb la idea de recuperar la tradició amb motiu de l’any del Centenari, en el disseny del Vi Novell s’ha volgut ressaltar aquest mateix aspecte, de manera que tornarà a estar relacionat amb la dita “Per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi”. L’esperit de la matança hi serà present des d’una perspectiva innovadora i gastronòmica i s’identificarà clarament tant amb la il·lustració com amb el color seleccionats.

D’acord amb l’estètica de l’etiqueta, Celler Masroig canviarà la seva fesomia el dissabte 11 de novembre, apostant per un escenari relacionat amb la festa de la matança del porc, en què els objectes i les eines pròpies de la granja i la ruralitat tindran un protagonisme especial. 

La festa començarà a les 11h .

 

11h_ Bandarra Street Orkestra

12h_ Presentació del Vi Novell 2017

12.30h_ Espinjolada de la bóta de vi

13.30h_ Actuació Repu & Gerins

13.45h_ Cloenda amb Bandarra Street Orkestra

15.00h_ DJ

En motiu del Centenari hi haurà tapes gastronòmiques a preus populars, castells inflables i animacions pels més petits.

Entrada gratuïta.

 

Més informació:

www.vinovell.cat

www.facebook.com/cellermasroig

www.twitter.com/cellermasroig

 instagram.com/cellermasroig