Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Vi, Glosa i Estrelles - Enoastronomia

Cultura del vi, xerrades, música i danses

Vetllada enoastronòmica amb Alexandre Bonanit i la glosadora de les Terres de l’Ebre Gemma Fardatxa. Es tracta d’una original proposta que marida els vins del celler amb la música tradicional del país i els astres en un entorn incomparable: la vinya del Mas del Mustardo a la Morera de Montsant.

Mitjançant la glosa o cançó amb text improvisat, lligarem les subtileses del vi amb els astres en contínua interacció amb el públic.

El joc permetrà entendre quina és l’”estrella del dia” o gaudir de la llegenda que els antics grecs van atribuir al “camí de llet” que hi ha al mig del cel. Tot compartint emocions i coneixements sobre l’Uni”vers”, convertirem aquest maridatge en una festa d’olors, colors, sabors i cançons. Un recorregut per la música més tradicional (nyacres, jota, garrotí ...) regat amb els vins del celler i ressopó.

La vetllada posarà fi a les jornades d’Enoastronomia que s’han portat a terme al celler durant tot l’estiu i servirà de benvinguda a una de les èpoques més importants: la verema.

L’Alexandre Bonanit és divulgador astronòmic i educador ambiental de l’Associació Bocafoscant, que treballa per la difusió dels valors naturals, astronòmics i culturals del nostre territori.

La Gemma Fardatxa és professora de música. Amb arrels a Rasquera i tortosina de tota la vida, és una enamorada de la glosa i membre de l’associació de foment del glosat “Cor de Carxofa”. L’any passat va ser escollida Reina de les Nyacres a la reconeguda Trobada de Cantadors de l’Espolla (Girona)

Celler Joan Ametller està ubicat a l’antic Mas del Mustardo, a La Morera de Montsant. Les terrasses i les vinyes vora el camí dels Cartoixans són un paratge ideal per practicar l’enoastronomia. L’aïllament de la finca als peus del Montsant proporciona les condicions adequades per a l’observació del cel nocturn. I els vins de la DOQ Priorat, l’excusa perfecta per viure una experiència inoblidable.

Us hi esperem!

Més informació i reserves: 663 456 696 / info@ametller.com

Perfil del públic: 
Enoastronomia a Celler Joan Ametller
Enoastronomia a Celler Joan Ametller
Enoastronomia a Celler Joan Ametller
Enoastronomia a Celler Joan Ametller
Enoastronomia a Celler Joan Ametller