Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Ultra Trail Serra de Montsant 17 i 18 d'octubre

L'empresa Naturtime organitza per setè any consecutiu la Ultra Trail Serra de Montsant (UTSM) el 17 i 18 d'octubre.

Cursa esportiva de muntanya amb diferents opcions de distàncies al voltant de la Serra de Montsant. Un punt de trobada entre la pràctica de l’esport i el gaudir de l’entorn natural i cultural del Parc Natural de la Serra de Montsant. 

La competició arriba a la seva setena edició, després d'estrenar-se el 2009 i haver anat augmentant el nombre de participants cada any.

L' UTSM és una cursa a peu, assequible tot i els seus 101kms i 4000m de desnivell positiu, que aspira a que experimenteu amb total llibertat i semi-autonomia un marc de tradició eremítica que va servir com a lloc aïllat del món als ermitanys que van buscar voluntàriament el retorn a l'austeritat, la simplificació i la contemplació en silenci en un entorn perfecte com és el Montsant (d'aquí el seu nom Mont Sant). A banda de la prova reina, hi ha quatre curses més.

L'UTSM és una cursa qualificativa per l'Ultra Trail du Montblanc. La prova reina (101km) dóna 3 punts; la Long TSM (66kms) dóna 2 punts; i la Half TSM(49,3kms) dóna 1 punt.