enoturisme2_cellermasroig.jpg

TAST EN RUTA PEL CELLER MASROIG

El Masroig

Cultura del vi i gastronomia

Grups

TAST EN RUTA PEL CELLER MASROIG

 

La tercera edició del maridatge entre els vins i el patrimoni històric i cultural de la població arriba al Masroig el proper dijous 18 d'agost a les 18:00 h. coincidint amb l'inici de la Festa Major d'estiu.

El proper dijous 18 d'agost a les 18:00 h. descobreix el patrimoni vitivinícola, històric i cultural del Celler Masroig, amb un Tast en Ruta per les seves instal·lacions centenàries. La proposta enoturística, que organitzem conjuntament amb el Celler Masroig, planteja un recorregut guiat per diverses localitzacions del celler mentre es tasta i es gaudeix d'alguns dels seus vins més emblemàtics, tots emparats sota la Denominació d'Origen Montsant.

El recorregut històric farà parada en espais emblemàtics del celler, com els trulls subterranis de 1917, la nau de maceració carbònica i la nova nau de bótes. En cada una d'aquestes parades, es donaran a conèixer històries del passat, curiositats i alguns personatges que han escrit la història del celler i del poble del Masroig. Alhora, es realitzarà un tast de vi el qual anirà acompanyat d'una tapa maridada amb el vi.

Els vins que es tastaran seran:

Pinyeres Blanc 2015

Les Sorts Jove 2015

Pinyeres Negre 2012

Les Sorts Vinyes Velles 2012

Mistela molt vella del Masroig

 

Per participar en l'activitat enoturística Tast en Ruta pel Celler Masroig és imprescindible inscriure's prèviament al correu electrònic aj.masroig@altanet.org, indicant nom, telèfon mòbil de contacte i nombre de places a reservar (les places per assistir a aquesta activitat són limitades). El preu de l'activitat és de 10€, que s'abonaran el mateix dia de l'activitat a l'inici d'aquesta.

 

Més informació a:

www.facebook.com/cellermasroig

http://www.masroig.altanet.org/

visites@cellermasroig.com