tast_celler_masroig.png

Tast dels vins de Celler Masroig

Falset

Cultura del vi i gastronomia

Grups

Parelles

Singles

Dissabte 12 març, de les 12.30 a les 14 h, tindrem el Celler Masroig a Aguiló Vinateria. Ens portaran tres dels vins més emblemàtics que elaboren, tots sota l’empara de la DO Montsant. Tastarem Les Sorts BlancLes Sorts Sycar i Mas.Roig.

Si us passeu per la vinateria, podreu conèixer millor una excel·lent Garnatxa blanca, que han deixat envellir en bóta durant 6 mesos; un cupatge magnífic de Syrah i Carinyena, criat en bótes de roure francès i americà, i un clàssic Garnatxa Negra i Carinyena, de vinyes molt velles i producció molt limitada, i que ha reposat durant prop de 18 mesos en roure francès.

En fi, tres grans vins del Celler Masroig us esperen dissabte a Aguiló Vinateria, tres vins que ens descobriran en primera persona.