Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Taller de circ, emmarcat en el projecte Pobles de Circ

A les 5 de la tarda, taller de circ amb la Circoteca de Valls, emmarcat en el projecte Pobles de Circ, a la Pista Poliesportiva.

Aquest espectacle forma part de la programació de Pobles de Circ, una de les mesures del Pla d\'Impuls del Circ 2019-2022.

El Pla d’Impuls del Circ 2019-2022 és una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). El Pla consta d’onze mesures finançades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb aportacions específiques de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Ramon Llull. Compta amb la col·laboració del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, L’Ateneu Popular 9Barris, La Central del Circ, La Vela de L’Estruch, la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (XECC) i Nilak, i la participació de diversos municipis, entitats i equipaments de Catalunya. El Pla d’Impuls del Circ té com a objectiu principal crear un escenari d’oportunitats per a la promoció i difusió del circ en la vida cultural, social i econòmica del país i més enllà de les nostres fronteres.

Perfil del públic: