p1680535.jpg

Sortida a Tarragona. Causa Cooppel parlarem del Priorat

Música i dansa

Per a tots els públics

Festes de sant Magí   Tarragona

Desplaçament amb cotxes particulars

19,30 Plaça de la Font

Actuacions musicals de l'Ateneu de Tarragona

 

 

 

XXVII FESTIVAL DE SANT MAGÍ DE

 L’ATENEU DE TARRAGONA

17 d’AGOST de 2016, 19:30h, a la PLAÇA DE LA FONT

(escenari davant l’Ajuntament de Tarragona)

 

 

 

PROGRAMA

 

19:30h Presentació de l’acte a càrrec d’Esther Parrot (model i actriu) i foto de família d’autoritats i actuants.

 

- Paraules de benvinguda a càrrec del Sr. Francesc Ferrer i Val (president honorífic i assessor de la presidència de l’Ateneu).

 

- Paraules del Sr. Alcalde de Tarragona o a qui delegui, en representació de l’Ajuntament de la Ciutat.

 

- Lectura de la poesia guanyadora del XXII Concurs de Poesia MOSSEN CINTO VERDAGUER corresponent al 1r Premi atorgat a la Sra. Enriqueta Vives i Ferré, de Vila Rodona (Alt Camp), titulada “VINYES A L’ESTIU “.

 

-  Presentació de la Pubilla de l’Ateneu i candidata de l’entitat a ser Pubilla de Tarragona 2016/17, Na. Sofia Olivé Pelegrín. Es presenta, també, la Pubilleta Salomé Linares Peña i l’Hereuet  Adrià Linares Peña.

 

- Música Internacional amb el DUET MUSICAL MIRAMAR.

 

-Per a acabar, es farà el CONCERT ESPECIAL DE CLOENDA DELS 35 ANYS DE ROCK I BALL EN CATALÀ DES DE TARRAGONA A ARREU a càrrec d’en JORDI CATALÀ I L’ORQUESTRA NOVA PAPER DE TORNASSOL, amb l’actuació puntual del grup: LES VEUS DE L’ATENEU DE TARRAGONA, interpretant les cançons del seu treball L’ANEC VERD, Ballem també en català (Pensa, riu i balla). A més és farà la presentació de noves versions de les cançons: Imperial Tarraco; Muralles de Tarragona i Puf El Drac Màgic o la catarsis del Drac de Sant Jordi. Tot plegat amb la col·laboració puntual de la parella de ball LLUM DE LLUNA (Marc i Mari Ángeles) i el GRUP D’HAVANERES DE BARCA DE L’ATENEU DE TARRAGONA.

 

- Fi  de festa amb tots els actuants dalt l’escenari per cantar la cançó Imagina’t de Jhon Lennon en català (himne oficial de la causa COOPPEL per la Pau).

 

 

 

 

 

 

22 hores proclama per la Causa Cooppel pel cantant Jordi Català