siurana_de_nit.jpg

Sortida fotogràfica SIURANA DE NIT

Cornudella de Montsant

Activitats de natura, senderisme i esport

Per a tots els públics

Coneixes Siurana de nit? Has sentit mai a parlar de les seves postes de sol? T’agradaria fotografiar el paisatge i l’entorn urbà d’aquest petit llogaret medieval de muntanya sota la llum dels estels? El pròxim dissabte 4 de juliol et donem l’oportunitat de fer-ho! Com sempre, de la mà del biòleg i fotògraf de natura, Jordi Brú.

En aquesta sortida fotogràfica nocturna, a més de capturar el conjunt històric i paisatgístic de Siurana, tastarem un dels productes estrella del Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant: la Mistela Jove. Es tracta d’una mistela elaborada amb garnatxa negra veremada al límit de la sobremaduració, aconseguint així una alta concentració de sucres, el contrapunt dolç perfecte per a aquesta màgica nit d’estiu!

Fotografiarem la posta de sol, però també el castell sarraí i l’església romànica de Santa Maria de Siurana en la seva més absoluta foscor. Capturar l’essència d’aquesta inexpugnable vila medieval sota la llum de la lluna serà tota una experiència!

L’activitat va adreçada a totes aquelles persones que vulguin posar en pràctica els coneixements teòrics sobre l’ús i funcionament de la seva càmera en condicions nocturnes i vulguin compartir l’experiència, passejant pels racons més bells i fotografiats de Siurana, mentre gaudeixen de les explicacions i comentaris del conductor de la sortida, en Jordi Brú Martorell.

Què cal portar? Tan sols una càmera reflex i un trípode. No és imprescindible dur cable disparador i flaix, però si en teniu, porteu-lo. Ens trobarem a les 20 h del vespre a la plaça de l’entrada de Siurana. Si no voleu, no cal que dugueu sopar. Us podem preparar un pícnic a base de pa amb tomàquet, embotit i truita de patates. Si us interessa aquesta opció, consulteu-la amb nosaltres.

L’activitat es preveu que tingui una durada de cinc hores (de 20 h a 1.00 h). Perquè es realitzi, caldrà que hi hagi un mínim de 10 persones inscrites i un màxim de 15. El preu de l’activitat és de 18 € per persona.

Cal inscriure’s prèviament a través del formulari del web del Centre d'Activitats.