_mg_3462-1_copia.jpg

Sortida fotogràfica ORQUÍDIES DE MONTSANT

Cornudella de Montsant

Activitats de natura, senderisme i esport

Per a tots els públics

El meravellós món de les orquídies de Montsant ens espera amb els braços ben oberts. El pròxim diumenge 24 de maig tindràs l’oportunitat de conèixer aquestes petites joies que creixen de forma silvestre al Parc Natural de Montsant de la mà del biòleg i fotògraf de natura, Jordi Brú Martorell.

En aquesta sortida naturalística, a part d’ampliar els nostres coneixements sobre botànica, aprofitarem per introduir-nos al complex món de la macrofotografia. El Parc Natural de la Serra de Montsant és un marc idíl·lic on creixen diferents espècies d’orquídies, amb formes i colors extraordinaris. Moltes d’aquestes espècies són autòctones. L’eix temàtic o element vertebrador d’aquesta sortida seran, doncs, aquestes petites joies silvestres.

Durant aquesta activitat fotogràfica passejarem per diversos ambients de la muntanya. No realitzarem cap excursió ni cap itinerari que requereixi una determinada condició física. Realitzarem, senzillament, passejades per diferents indrets amb flors. Això sí, caldrà dur roba i calçat còmode, gorra, aigua i esmorzar. Finalitzarem l’activitat amb un tast d’un vi dolç que s’elabora al Celler Ronadelles, de Cornudella de Montsant, anomenat Cap de Ruc.

L’activitat va adreçada a totes aquelles persones que vulguin posar en pràctica els seus coneixements sobre macrofotografia i vulguin compartir l’experiència tot passejant per alguns dels racons més bells de Montsant, mentre gaudeixen de les explicacions i comentaris del conductor de la sortida, en Jordi Brú.

Què cal portar? Tan sols una càmera reflex. Evidentment, si tens objectius macro, porta’ls. Ens trobarem a les 9 h del matí al bar de Lo Refugi, a Cornudella de Montsant. Des d’allà ens agruparem amb cotxes per aproximar-nos als diferents llocs de treball. L’activitat tindrà una durada de cinc hores (de 9 h a 14 h). Perquè es realitzi, caldrà que hi hagi un mínim de 10 persones inscrites i un màxim de 15. El preu de l’activitat és de 18 € per persona.

Cal inscriure’s prèviament mitjançant el formulari del web del Centre d'Activitats.