Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Sortida fotogràfica a Siurana: "Camins de princeses i guerrers"

Siurana és, sens dubte, l’escenari natural ideal per arrancar amb força el cicle de sortides fotogràfiques de natura d’aquesta temporada. No podíem triar un entorn paisatgístic més apropiat que aquest… El pròxim diumenge 22 de març, llueix-te capturant l’essència d’aquesta meravellosa terra de llegendes, princeses i guerrers!

En aquesta sortida no només fotografiarem l’entorn urbà d’aquesta inexpugnable vila medieval, sinó que també realitzarem una petita excursió circular per capturar la força dels seus cingles, valls i boscos més abruptes. Es tracta d’un itinerari de 5 km, amb 200 m de desnivell, de dificultat mitjana, bàsicament pel primer tram, el camí de la Trona, que pot resultar molt aeri per a persones amb aprensió a l’alçada.

En aquesta sortida fotogràfica, a més de gaudir d’unes vistes extraordinàries, tastarem un dels millors vins que es fan al Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant. Es tracta d’un vi de criança negre que, com no podia ser d’altra manera, es diu Castell de Siurana – Selecció de Costers. Aquest vi està elaborat amb el raïm de les vinyes més velles de garnatxa i carinyena de la població.

L’activitat va adreçada a totes aquelles persones que vulguin posar en pràctica els seus coneixements sobre l’ús i funcionament de la seva càmera i vulguin compartir l’experiència passejant pels racons més bells i fotografiats de Siurana, mentre gaudeixen de les explicacions i comentaris del conductor de la sortida, en Jordi Brú Martorell.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: http://activitatsmontsantnatura.com/foto_princesesguerrers/

Perfil del públic: