
Silvestres i comestibles
Dels més de 300.000 anys que fa que existim, en fa menys de 100 que vam deixar de menjar plantes silvestres. En fer-ho vam obrir la porta a la malaltia. En aquesta excursió t’explicarem com trobar, distingir i aprofitar les plantes silvestres comestibles que creixen al nostre entorn, quins beneficis t’ofereixen i com introduir-les a la teva dieta.
DESTINATARIS: persones interessades en una alimentació més sana i de temporada, en aprofitar els recursos que ens ofereix la natura i recuperar els aliments amb que va néixer i créixer l’espècie humana.
PLACES LIMITADES: 15 persones.
HORARI: 3 hores.
MATERIAL: Caldrà portar calçat còmode per a caminar, cistell, tisores (de podar, de jardí, falçó o alguna eina per tallar les plantes), llibreta, llapis, goma, i qui ho vulgui, càmera de fotos i esmorzar.
PROGRAMA:
Trobada, presentació.
Normes de recol•lecció.
Per què ens cal reintroduir les plantes silvestres a la nostra dieta?
Reconeixement i explicació de les plantes silvestres comestibles que creixen al nostre entorn.
Formes d’introduir-les a la dieta en el dia a dia
Aquest, com els altres tallers i xerrades, es pot realitzar tant a les dades proposades pel Jardí de les Bruixes com en d’altres a convenir. En aquest cas consulteu preus.