porreraaj.jpg

Ruta Món Porrera

Porrera

Música i dansa

Aquest any 2017 es commemora els 50 anys que el cantautor Lluís Llach va començar la seva carrera musical. Des del 22 de març i, dins del projecte LLACH 50, s’han programat una sèrie d’actes a diferents indrets de Catalunya per a celebrar l’efemèride.

Des de l’ajuntament de Porrera es va fer una crida a entitats i veïns del poble per proposar entre tots algunes activitats per sumar-nos a la celebració. D’aquesta crida van sorgir moltes idees i una comissió per organitzar el proper 17 de juny, a la tarda, una jornada dedicada al Lluís Llach, anomenada “Món Llach”.

Durant aquesta jornada es podrà visitar l’exposició fotogràfica d’Elaine Jones “Amb els meus ulls” sobre en Lluís Llach. Seguidament, es començarà una ruta guiada i en petits grups pels diferents indrets del poble relacionats amb les cançons que el Lluís Llach i el Miquel Martí i Pol van compondre per al disc Món Porrera. Durant la ruta, que va ser creada a iniciativa dels allotjaments rurals del poble, es descobriran anècdotes i vivències del Lluís amb el poble i amb la seva gent. Després de la visita i, buscant la implicació d’altres artistes que han descobert i, fins i tot, viscut a Porrera gràcies a l’amistat amb el Lluís, es podrà gaudir d’un concert íntim i acústic d’en Feliu Ventura i el Borja Penalba.

El preu de tota la jornada és de 12€ anticipada i 15€ al mateix dia. Inclou l’exposició, la ruta guiada, un sopar fred a base d’entrepà i beguda, i el concert. Es podrà adquirir el tiquet a l’Ajuntament. També cal remarcar que un terç de l’entrada es destinarà a la Fundació Lluís Llach, que desenvolupa la seva acció a la regió de Sine Saloum, al Senegal.

Aquesta jornada, junt amb tot un calendari d’activitats que s’aniran fent al llarg de l’any, és una oportunitat pel poble de Porrera de reconèixer i agrair moltes de les coses que hem après del Lluís, del seu treball, del seu bagatge cultural i de la seva implicació com a veí de Porrera.

VEURE CARTELL ADJUNT