Retir de Shiatsu, biodansa i meditació. Troba el teu equilibri en la transició entre la transició entre la pausa i el moviment

Retir de Shiatsu, biodansa i meditació. Troba el teu equilibri en la transició entre la pausa i el moviment

1 i 2 d'abril
Tot el dissabte i fins al matí de diumenge.
135 € (retir complet, amb possibilitat de gaudir d'activitats separades a 25 €)
C/ Ermita de Sant Antoni, s/n
Ulldemolins

Xerrades, debats, cursos, tallers

Per a tots els públics

Contacte

La Somereta SCCL

La primavera és una època molt especial que ens brinda l'oportunitat de llevar-nos del dormir de l'hivern, a expandir les ales, crear nous projectes i tornar a la intensitat de la vida, però hem de fer-ho amb consciència i saviesa per no cremar tota l'energia de cop.

La Inbar i la Isabella oferiran un retir inspirat en els principis de la medicina oriental (Shiatsu), la biodansa i la meditació activa, per fer d'aquest despertar de l'energia de la vida una transició creadora, nodridora inspirada en el ritme de la natura en un entorn magnífic.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través d'aquest enllaç: https://bit.ly/retir_shiatsu on hi ha tota la informació detallada. Les places són limitades.

Recomanem gaudir de l'opció d'allotjament i també de menjar al refugi per a una experiència més completa. El menú d'aquest cap de setmana serà com sempre, basat en productes de temporada, saludables i de proximitat però inspirats en la medicina oriental.