Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Recital poèticomusical "Victorino mira el cel" de Divendres faves tendres

Diumenge dia 2 de setembre pujarem a la Mola de sant Pau per fer una passejada fins al lloc de comandament de l'exercit republicà durant al Batalla de l'Ebre, de la qual aquests dies commemorem el 8è aniversari. Els companys de "No jubilem la memòria" comentaran la passejada.

Després, a l'esplanada de l'ermita, farem l'estrena de l'espectacle "Victorino mira el cel" sobre textos relacionats amb la Guerra civil,escrits i musicats pel grup "Divendres Faves Tendres"

que es presenten així...

En la recerca de la combinació de poesia i música, paraula i so, text i harmonia, sorgeix Divendres Faves Tendres. La formació la composen Joan Pons Solé i Albert Pardo Picón (textos i veu), Oriol Olivé Barberà i Tomàs Bernaus López (composició musical, vent i percussió).

Al llarg dels primers anys, el grup ha experimentat amb textos i músiques al voltant de la terra, el paisatge, la pàtria personal, la identitat expressada en totes les seves dimensions, la reformulació de la història i la recuperació de les veus silenciades.

Aquest espectacle va ser gestat en part en una estada del grup a la seu del Centre Quim Soler, l'any passat, i la seua estrena aquí es fruit d'aquesta col·laboració.

Perfil del públic: