Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Prioritats del Centre d'Estudis del Priorat (CEP)

Oberts a tota la comarca i al món

Centre d'Estudis del Priorat (CEP).- 
http://www.agendapriorat.cat/activitat/jm-ferran-elegit-nou-president-del-centre-destudis-del-priorat

Centre d'Estudis del Priorat

Diumenge dia 23 de juny de 2019.

De les 12,30 a les 13,30 hores al museu municipal de Cabacés.

Segons el nou president del C.E.P. Josep Maria Ferran i Torrent, els objectius prioritaris del Centre d'Estudis del Priorat (C.E.P.) són:

1.- Objectiu bàsic i mòbil central. Editar anualment en format paper una revista d'estudis socials i humanístics del Priorat a partir del Consell de Publicacions format per l'Arxiu Comarcal, el Consell Comarcal i altres cooperants i amb l'assessorament de l'IRMU.

2.- Animació sòciocultural.- Coordinar a persones, centres d'estudi, altres entitats i recursos de la comarca per actuacions concretes i puntuals d'impacte en l'entorn social, cultural i/o natural. Informar a centres d'estudi sobre convocatòries d'ajuts a la recerca cultural i històrica. Animar a dissenyar projectes d'estudis i de recerca a nivell local i entre municipis.

3.- Participació cultural.- Cooperar amb la Cordinadora de Centre d'Estudi en Terrirori de Parla Catalana (CCEPC) http://www.ccepc.org/ i els centres d'Estudi de la Ribera d'Ebre CERE http://www.riberadebre.org/i de la Conca.http://www.ceconcabarbera.cat/ com a comarques limítrofs

4.- Promoció i animació.- Promoure contactes, l'amistat amb persones , amb temes històrics, culturals i socials.

5.- Organitzar entrevistes, trobades i actes puntuals per a compartir coneixements, anècdotes i notícies dins de la comarca. Amb el suport del programa mensual PrioReM PrioRaT de ràdio Falset.

6.- Promoure l'associacionisme comarcal dels estudis històrics i culturals.

7.- Donar a conèixer el C.E.P. i la comarca a arreu de Catalunya i arreu del món.

Perfil del públic: