Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

PriOreM PrioRaT es teleplanifica internacionalment fins el diumenge dia 21 de juny

Presents a la cartellera de la biblioteca de Falset.

PrioReM PrioRaT: ens planifiquem en el Voluntariat Internacional Telemàtic en l'Ajuda Motivacional (ViTAM) fins el proper dia 21 de juny.

Ara participem en l'observació i el suport motivacional i tècnic en la comunicació digital en les xarxes socials, solidàries i associatives de Catalunya-Andorra i d'Espanya i Hispanoamèrica, entre Facebook, Messenger, Telegram, Instagram, WhatsApp, Gmail i Ràdioweb.

A principis de juny concretarem el lloc de la trobada, en principi serà Cabacés. També farem trobades a altres municipis.
Aquest missatge és per a facilitar l'ajuda motivacional des del Priorat a arreu del món.
Cerquem a persones que tinguin interès, necessitats i vulguin desenvolupar les seves capacitats en aspectes concrets i és obert a tothom i per a totes les edats.
 

Cerquem persones:

- Interessades en estudiar i publicar temes socials i històrics del Priorat. Tenim la Portadora del CeP
- Interessades en desenvolupar el talent en família a partir d'unes tasques fàcils, sense cost econòmic ni ecològic. Tenim el suport Cooppel per whats video, whats telèfon i whats xat.
- Interessades en potenciar culturalment la comarca del Priorat i la seva cultura comarcal, local i les edicions dels seus estudis. Tenim el Centre d'Estudis del Priorat (CeP)

- Necessitades del suport familiar Cooppel per l'èxit sobre temes escolars.

Cerquem persones, amb tota confidencialitat. Informa't de les nostres tasques de suport WhatsApp 619 79 39 69

A partir del descofinament progessiu i de la possibilitat de reunions amb tres o quatre persones o més, anirem especifican un calendari de trobades i de reunions com:

- Reinici del programa mensual PriOreM PrioRaT a ràdio Falset, des de 2008.
- Posta en marxa de l'edició 2020 de La Portadora (LP Cep) del Centre d'estudis del Priorat (CeP),

          En el mes de juliol dependrem de la imprempta, si no pugues ser ho editariem pel 2021.

- Associació CeRaDai: Taula rodona a Cabacés i a Cornudella.

- CeP: Reiniciarem les visites a pobles per presentar el CeP, contactar amb socis i sòcies del CeP, persones estudioses locals, fomentar delegacions locals del CeP, etc.
- Causa Cooppel per la Pau: Oferim concerts Cooppel per la Pau musicals, literaris i turistics. Concerts a nivell local, tallers de desenvolupament local i d'empoderament  personal i col·lectiu, converses i entrevistes sobre temes d'interès cultural i històric, projectes de diorames i maquetisme local, etc.

Ara estem compromesos i actius en:

La presidència del Centre d'estudis del Priorat (CeP), en la presidència del CeRaDaI (CRD) del Priorat des de 1989, vocalia del camp de Tarragona i de les Terres d'Ebre de la Federació Catalana de Voluntariat Social des de 2001, vocalia de l'Ateneu de Tarragona des de 2016. Món associacionista Veïnal de Tarragona des de 1999 i secretaria de comunicació de la FAV Segle XXI des de 2019, direcció del Projecte Cooppel des de 2012 com a recurs educatiu en el Pla Entorn Educatiu i en suport en l'acció tutorial i extraescolar suport a les famílies en l'institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona, en la presidència de Vida Creixent de Tarragona des de 2018, en la presidència de la Federació Espanyola de CPM, en la vocalia general de l'AESPAT de Madrid des de 2018 i ara actius en el Voluntariat Internacional Telemàtic d'Ajuda Motivacional. També impulsem la Causa Internacional Cooppel per la Pau a Catalunya-Andorra, Espanya i Hispanoamèrica des de 2017, associats des del 2000 a la Xarxa d'Entitats de la UNESCO i adherits a l'ADS de els Nacions Unides.
En l'actualitat la nostra tasca intensa i unificada en el Voluntariat Internacional Telemàtic de Suport Motivacional a Catalunya-Andorra i Espanya-Hispanoamèrica en l'Observatori de les Xarxes Socials, Solidàries i Associatives.
Contacta sense compromís per whatsapp o telegram 619 79 39 69 o per Facebook  https://www.facebook.com/josepmaria.ferrantorrent
www.cooppel.org              info@cooppel.org

PLANIFICACIÓ D'ACTIVITATS FETA ABANS DEL DIA 13 DE MARÇ I DESPRÉS EN EL SEU DESPLEGAMENT DINS DE LA SITUACIÓ DE CONFINAMENT.-

A.- Centre d'Estudis del Priorat  (CeP).-
Activitats ja planificades i que s'han de mantenir els terminis degut a què les persones investigadores i escriptores poden seguir estudiant des de casa. La publicació de la revista La Portadora és farà quan es pugui i és clau per l'entitat. Aquest calendari es complirà independent de la normativa. Els enviaments dels treballs candidats es poden fer per correu electrònic: info@cooppel.org.

1.- Reunió o acord telemàtic dels treballs per a valorar el Consell de la URV.-
https://www.agendapriorat.cat/activitat/ens-reunim-valorar-treballs-de-recerca-al-priorat  22 de maig.-
2.- Reunió o acord telemàtic definitiu per passar a imprempta:
https://www.agendapriorat.cat/activitat/nou-termini-lliurament-de-treballs-i-reuni%C3%B3-oberta-larxiu-comarcal-del-priorat  22 de juny 

B.- Aquestes activitats en canvi s'aniran ajornat fins que la normativa permeti les trobades especificades.  Activitats de les entitats Centre Estudis del Priorat (CeP), Ceradai de Catalunya al Priorat (CrD-Priorat), Vida Creixent del Priorat (VCP) i el programa de ràdio "PriOreM PrioRaT" estem des del 13 de març en contacte i en atenció per whats 619 79 39 69 :

3.- APOSTA DAVANT LA NOVA SITUACIÓ SOCIAL I CULTURAL.-
https://www.agendapriorat.cat/activitat/davant-el-conflicte-fem-xarxa-solid%C3%A0ria-al-priorat   22 de maig.

En general tot dins del camp d'acció telemàtica de relacions de dins com a fora del Priorat, preparant-se en quan la normativa ho permeti:
https://www.agendapriorat.cat/activitat/priorem-priorat-es-planifica-internacionalment-fins-el-diumenge-dia-21-de-juny

 

Perfil del públic: