72c05d6c-b892-4846-9ee0-ae90a3b8c6b7.jpg

Presentació del Cooppel a la Biblioteca de Cabacés.-

Cabacés

Xerrades, debats, cursos, tallers

Per a tots els públics

La darrera presentació va ser a Tarragona i a Mora la Nova.

Proper dimarts dia 24 de desembre a les 19 hores curta presentació del Cooppel, a la biblioteca municipal de Cabacés.

Sessió oberta per a totes les edats, en especial a pares i mares amb  menors d'edat.
Farem una sessió explicativa i taller del Cooppel. Duració màxima uns 50 minuts.
Oberta a totes les persones majors de 16 anys. Després es fa una nova sessió un dia junts amb pares, mares i fills i filles menors d'edat. En aquest segon dia cal que portin material escolar o els materials que volen treballar i veure la rendibilitat Cooppel. Sense cap compromís.

Presentarem possibles projectes amb el sistema Cooppel: escenificació en veu alta en família, maquetació i el taller de ràdioratòria. A més com la música i la cançó ajuda a aprendre a aprendre. Així com la dansa i els escacs.
 

Definició científica del Cooppel.-
El Cooppel des del model holístic i integral de la Neurociència, és un sistema cooperatiu personalitzat d'empoderament lúdic (Acròstic "Cooppel"), a més de mental, social i afectiu que augmenta el talent en aprendre a aprendre. 
És totalment gratuït. D'acord al Disseny Universal dels aprenentatges i de construir la pau en la ment de les persones (Crida de la UNESCO). 
És per mitjà de tasques amb la concentració interna mental, iniciem activitats amb processos comunicatius i creatius mentals en el disseny de comentaris, converses i altres relats, així com l'enginy en la fabricació de material lúdic de jocs de taula i de tauler. 
Es fa a partir d'allò que volem aprendre, com a resultat de voler entendre i voler recordar per a ser més competents en la resolució de problemes reals en el futur immediat o a llarg termini.

Amb el sistema Cooppel a partir de dues persones, sense noves tecnologies al principi, després les noves tecnologies s'apliquen a les necessitats, sense cap cost econòmic (folis, estoig escolar) ni ecològic. Cada dia s'ha de dedicar un mínim de 5 minuts a la concentració mental i al silenci.

Estem dins de les orientacions de l'Agenda DS 2030 de les Nacions Unides .