Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Posta en marxa de l' Observatori Virtual dels Drets Humans i de la Natura en les Xarxes Socials

A ràdio Caldes de Montbuí en 2018 en un programa de ràdio

Posta en marxa de l'Oficina  "OVI" del Drets Humans i de la Natura al Priorat.-

Formem part de l'Observatori Virtual de les Xarxes Socials Públiques i Privades, de Persones, Famílies, Voluntariat, de les iniciatives Solidàries, Associacions i Federacios de Catalunya i Andorra (OBVI)

OBVI Observatori Virtual per a la Igualtat de les Persones a Catalunya i Andorra, tidrem una oficina d'atenció telemàtica al Priorat.

De moment tres objectius:
- Potenciar la Taula per la Igualtat de les Persones (H+D+L+G+T+B+I) del Priorat.

- Protegir la sostenibilitat, la natura en general i en més concret ara les abelles, els rata-panats i les sargantanes del Priorat.
- Posar veu a les persones més vulnerables pel seu risc de salut davant la situació legal obligatòria de les mascaretes permanents en espais públics.

Ben aviat sumarem complicitats, en un principi Josep Maria Ferran i Torrent assumirà l'Oficina a nivell de Catalunya, Andorra i del Priorat.

https://www.facebook.com/josepmaria.ferrantorrent/posts/10216869403384507

Tota persona pot explicar i serà escoltada per l'Oficina Virtual de l'Observatori OBVI de Drets Humans i de la Natura al Priorat, per donar suport a la negociació de la ciutadania, orientacions a la mediació i a la reconciliació i a processos pacífics en la reclamació positiva per a la millora de la convivència democràtica activa de la comarca. 

Contacta sense cap compromís

info@cooppel.org

What's 619 79 39 69  Telegram, Messenger

El dijous dia 06 d'agost es farà una presentació a Cabacés, telemàtica i presencial limitada amb la idea d'anar presentant-se a arreu, segons les normes sanitàries de prevenció i higièniques del moment. Uns dies abans s'indicarà el lloc.

Amb el suport en principi del Centre d'Estudis del Priorat, soci de l'associació PRIOR(it)AT, de l'associació CERADAI, Plataforma cultural PriOreM PrioRaT del programa de ràdio i d'activitats locals del Priorat. ANEM SUMANT......
 

Som impulsors comarcals del Priorat des de 2015 i cooperem amb les entitats de la comarca i amb el Consell Comarcal del Priorat:

https://www.priorat.cat/actualitat/el-consell-comarcal-del-priorat-posa-en-funcionament-el-nou-web-de-turisme

https://www.youtube.com/watch?v=CdG-t6TSSzs

https://www.priorat.cat/index.php/

 

 

Perfil del públic: