img_20200807_184258.jpg

Parlem de sant Pau al Priorat per Vida Creixent

Cabacés

Xerrades, debats, cursos, tallers

Per a tots els públics

Oferta de la conferència col·loqui de Mn. Dr. Jordi Castellet sobre sant Pau a casa nostra i presentació de Vida Creixent al Priorat pels municipis.
El passat dia 07 d'agost es va fer una presentació dins de les mesures de seguretat a l'església de la Nativitat de Nostra Senyora de Cabacés.
Possibles municipis entre altres: Falset, Cornudella, etc..
Anirem informant.

L'acte a més de presentar "Vida Creixent" com a moviment cristià de la gent gran de Catalunya-Andorra-Mallorca i Menorca.
S'ha obert la finestra per arribar a conèixer sant Pau amb profundidat.
Sant Pau va venir a Hispania i va estar a Tarraco amb molta provabilitat, el que entenem avui casa nostra, qui sap si també va venir al Priorat.
Sant Pau ens aportà la visió actual del cristianisme i la seva obertura a la universalitat (catòlic).
Mn. Dr. Jordi Castellet, prevere de Vic li agrada explicar l'impacte de sant Pau en els origens del cristianisme, a més tot complint l'exhortació del sant Pare Francesc, que ens invita a viure en apostolat i en comunitat, ´ha estat una gran ocasió per entendre la seva vida i comprendre el paper de la seva missió.

Vaig conèixer a Mn. Dr. Castellet en el congrés de Barcelona sobre el Papa Francesc: Les seves aportacións a la Teologia i a la Pastoral de l'Església. El papa Francesc ens anima a conèixer i viure l'apostolat i la comunitat, a viure l'espiritualitat i defensar la vida de la nostra Casa Comú i ens motiva a conèixer a sant Pau.
La conferència-col·loqui de Mn. Jordi és una activitat recomanable i per nosaltres Vida Creixent al Priorat la incorporem com un repte per a fomentar l'amistat, l'espiritualitat i l'apostolat en el nostre temps.

I com deia sant Pau, sempre hem d'estar contents, al nostre himne i a la nostra pregària està la frase paulina: I aquesta alegria ningú no ens la prendrà.