Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Organitzem. Acte in memorial per la musica local i de poble.

“Causa «Cooppel » per la Pau 2022”

Projecte     UNESCOoppeling   www.cooppel.org         Associació Ceradai  XXX aniversari (1986-2016)  http://talentscooppel.blogspot.com.es/

Acte a favor de la memòria local de la música.

Dissabte dia 03 de desembre a dos quarts de vuit del vespre,

a la Renaixença de Cornudella

Intervindran

  • Salutació i cloenda per part del Sr. Alcalde de  Cornudella.

 

  • Causa Cooppel i Cornudella, seu de músics en el segle XX per J.M. Ferran. Elecció de l’indret toponímic de Cornudella digne per a la Causa Cooppel.
  • Presentació del projecte Ànec Verd, amb el lema: pensa, riu, canta i balla a favor del ball de poble, amb un llibre i CD.
  • Obsequi de la fotografia de l'Orquestra de Gandesa l'any 1945, dirigida per Jo's  Freixa, formada per músics de Cornudella i Reus, per part del seu fill, Jordi Freixa, cantant català.

- Petit recital de Jordi Català amb la cançó final : “Imagina’t”, de John Lennon en català, versió de l’himne de la causa Cooppel per la Pau, 2022.

 

 

- Opció lliure dels assistents a la fotografia  col·lectiva i signatura en el Llibre d’Honor de la Causa Cooppel per la Pau.

-Venda i signatura per Jordi Català autor del llibre i CD del projecte musical L'Ànec Verd: Ballem, també, en català. Algunes de les cançons que formen part del repertori del CD seran cantades en viu pel propi autor, en Jordi Català. Adquisició lliure del llibre i CD: Sols CD individual de 16 cançons: 10€. Llibre trajectòria musical catalana "Ànec Verd" amb CD inclòs: 15€

 

Acte gratuït i d’accés lliure per a tots els públics

Priorem PRIORAT de ràdio Falset i  la Causa Cooppel per la Pau 2022 Acte amb el suport  de l’Ajuntament de Cornudella.-

 

 

 

Causa Cooppel per la Pau 2022 (associats a la UNESCO)

Cornudella de Montsant

Homenatge a la música local i de l'art amb risc d'oblit.-

Dissabte, dia 3 de desembre a les 8 del vespre a Cornudella de Montsant (Priorat) a l'espai de la Renaixença . Presentació de la Causa i del joc educatiu COOPPEL per la Pau  a favor de l'èxit de les persones (vinculat a l'Ateneu de Tgn.), a càrrec d'en Josep Maria Ferran (inventor), intervindrà Maria del Carme Gené, filla de l'escultor Modest Gené, autor de la imatge de sant Joan del Codolar, presentació del projecte i llibre musical i CD; L'ÀNEC VERD ballem també en català, (pensa, riu i balla), d'en Jordi Cade tala i l'Orquestra Nova Paper de Tornassol, a més homentge a J'OS MARY FREIXA Y SU ORQUESTA (1945-1950) , amb musics de Cornudella i Reus.

Accès lliure.

Duració una hora