Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Nou programa de "PrioReM PrioRaT a ràdio Falset.

Entrevistes i conversa ajuda al Priorat

Nou programa i primer de 2019

Nou programa "PrioReM PrioRaT" a ràdio Falset.

Taller de gravació+ Emissió pública el dissabte dia 19 de gener 2019  + Arxiu d'escolta en qualsevol moment després del programa emés i penjat a la web.

 

Ferran Cooppel per la Pau comunica:

Any Nou, Nous Programes de Cooppel Ràdios, directe per antena o per internet o per arxiu quan vulguis i a on et trobis arreu del món :

La Ribera d'Ebre.

El passat dilluns dia 07 de gener a les 10 del matí nou programa a ràdio Mora la Nova (RMLN) d'"Uns Minuts de Cooppel a la Ribera d'Ebre i a Arreu de l'Ebre" 2n Any Programa Núm. 09 Realitzador tècnica Paco Sanahuja. Properament el proper dilluns dia 04 de febrer a les 10 del matí, programa Núm. 10. 

(Uns MiNuTS)

https://www.ivoox.com/podcast-uns-minuts_sq_f1575750_1.html  
 

El Priorat.-

Gener. Dissabte dia 19 de gener a les 11 del matí nou programa a ràdio Falset (RF) de "PrioReM PrioRaT", 12è any, Programa Núm. 76. Realització técnica Jordi Soldevilla. Febrer. Proper programa dissabte dia 16 de febrer nou programa a les 11 del matí. Programa Núm. 77.
(PrioReM PrioRaT).

http://www.radiofalset.cat/index.php/programes/programes-en-emissio/40-priorem-priorat
 

Coordina, presenta i dirigeix Josep Maria Ferran i Torrent.
Causa Internacional Cooppel per la Pau Catalunya i Andorra.
Veus de persones i dels seus projectes, amb coneixements que valen la pena compartir i que es troben amb risc d'oblit. On tu parles i la ràdio escolta. 
Les persones i les seves veus són també Patrimoni de la Humanitat.

Acomiadament de l'any 2018 per Ferran Cooppel per la Pau a la Vilella Alta:

Va ser el diumenge dia 30 de desembre:

PrioReM PrioRaT s'acomiadà del 2018 a la Vilella Alta amb entrevistes amb vilatans i vilatanes al voltant de la música i del Record del pintor i periodista Ramon Viñes i de la immemorial placa del carrer Major de l'escultor reusenc amb reconeixement internacional, Modest Gené.

Segons la publicació del fulletó en PDF del CoMental Núm. 227 de novembre i de desembre.

Comentari del diari d'investigació de Josep Maria Ferran núm. 186.- La Vilella Alta. Diumenge dia 30 de desembre pel matí visita Cooppel del poble: Lo Cupet, salutació a diverses persones, entrevista amb Ester Gutiérrez, tresorera del Centre d’Estudis de la Vilella Alta, per a Cooppel Ràdios a Josep Queraltó, Josep Maria Masip Nadal, Joan Vernet Simó, Ramon Rocamora Viñes, finalment saludo a Mn. Antoni Rosario i a Pepita Ardèvol.

 

Perfil del públic: