Mercat de Nadal a BUIL & GINÉ

Mercat de Nadal a BUIL & GINÉ

8 i 9 de desembre de 2023
D'11 h a 19 h
Gratuït
Celler Buil&Giné - Crta. Gratallops a La Vilella Baixa km. 11,5
Gratallops

Activitats infantils

Cultura del vi i gastronomia

Música i dansa

Families

Infantil

Per a tots els públics

Contacte

Buil i Giné Wine Co.

Els dies 8 i 9 de desembre el celler BUIL & GINÉ de Gratallops organitza la 12a edició del seu Mercat de Nadal amb la col·laboració de productors artesans i un ampli programa de tasts, activitats i música en viu.

PROGRAMA: divendres 8 i dissabte 9 de desembre
Espai: Centre d'enoturisme del celler Buil & GINÉ

De les 11 h a les 19 h: Mercat d’elaboradors artesans on degustar i comprar productes gastronòmics i els vins de Buil & Giné per les festes.
Punt de gastronomia amb la Kukurutxo foodtruck. Espai d'entreteniment per infants. Música en viu amb els Free Fall i Blues Colors.
Accés: GRATUÏT

DIVENDRES 8 DE DESEMBRE

A les 12 h i a les 16 h: “Els vins del dinar de Nadal” és una proposta de tast enfocada a oferir vins adequats als plats tradicionals de les festes com ara l’escudella i carn d’olla, el pollastre rostit o els canelons de Sant Esteve.
Accés: gratuït. A la terrassa – wine bar del centre d’enoturisme.

A les 13 h: show cooking i degustació de fideuà a càrrec d’Espècies a Mà.

A partir de les 13 h: Música en viu amb els Free Fall. Accés gratuït.

A les 17 h: “Tast de tes, vins dolços i pastissos nadalencs”. Un tast singular que incidirà en les postres tradicionals de les festes, amb els vins dolços de BUIL & GINÉ i tes especials. Per aquest tast es comptarà amb la col·laboració de Xocosave de l’Adan Sáez i els seus premiats panettones i els tes de la marca Sans & Sans.
Accés: 20 €. Places limitades. Es recomana la reserva prèvia.

DISSABTE 9 DE DESEMBRE

A les 12 h: Tast vertical de Joan Giné negre. Una vertical és un tast dirigit de diferentes anyades d’un mateix vi. En aquesta ocasió, farem un recorregut de quatre anyades d’aquest emblemàtic vi de la marca en format màgnum.

Accés: 20 €. Places limitades. Es recomana la reserva prèvia.

A partir de les 13.30 h Música en viu amb Blues Colors. Gratuït.

A les 17 h: “Els vins del dinar de Nadal” és una proposta de tast enfocada a oferir vins adequats als plats tradicionals de les festes com ara l’escudella i carn d’olla, el pollastre rostit o els canelons de Sant Esteve.
Accés: gratuït. A la terrassa – wine bar del centre d’enoturisme.