mapa-web.redimensionada.jpeg

Marxa Som. Presentació al Priorat

Falset

Xerrades, debats, cursos, tallers

Dissabte 28 de maig a les 19.30 h al Casal Carrasclet (carrer Salvador Estrem i Fa, 14, de Falset) hi haurà la presentació de la marxa Som al Priorat. Hi són convocades totes les entitats i persones interessades a conèixer o participar en aquesta iniciativa.
 

La Marxa Som és una caminada popular que recorrerà a peu totes les comarques del Principat de Catalunya seguint l’itinerari d’El Camí en 4 columnes que confluiran a Montserrat el 31 de juliol. La primera columna sortirà el 12 de juny.

S’ha pensat La Marxa Som com un instrument de democràcia participativa que es posa al servei de les persones, d’entitats i moviments socials. Mitjançant assemblees es recollirà la veu i la força del poble de forma ordenada i coordinada amb l’objectiu de proposar un nou model de democràcia pel País. La nova Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya hauria de recollir els nous mecanismes de participació proposats pel poble de Catalunya dins el marc del procés constituent.


Aquesta és la relació dels pobles del Priorat, de la Columna Sud, per on passa la Marxa. Els que estan en negreta és final d'etapa i s'hi fa nit. Als pobles per on no passa la Marxa es poden fer (i animem a que es facin!) les assemblees i dur-les al poble més proper ja sigui caminant o com es vulgui, el dia que passi la Marxa.

 

DATA

ETAPA

DISTÀNCIA (Km)

DIFICULTAT

Dl.04/07/16

MÓRA D'EBRE - Móra la Nova - Garcia -EL MOLAR

14,2

MITJANA

Dt.05/07/16

EL MOLAR- Masroig - Bellmunt del Priorat - FALSET

17,5

MITJANA

Dc.06/07/16

FALSET - Porrera - TORROJA DEL PRIORAT

17,4

ALTA

Dj.07/07/16

TORROJA DEL PRIORAT - La Vilella Alta - Escaladei - LA MORERA DE MONTSANT

13,8

ALTA

Dv.08/07/16

LA MORERA DE MONTSANT - CORNUDELLA DE MONTSANT

8,8

BAIXA

Ds.09/07/16

CORNUDELLA DE MONTSANT - Albarca - PRADES

16,2

ALTA


Us demanem que ho feu saber a les persones i entitats interessades del vostre poble.
 
Salutacions.

 
Priorat per la Independència - ANC
i  Casal Popular Pere Joan Barceló - Carrasclet