Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

L'activitat transhumant a Ulldemolins

Fins diumenge 31 d'octubre, amb motiu del pas d'un ramat transhumant per Ulldemolins, les botigues i els aparadors del poble, gràcies a la col·laboració de les dones de "La Carena" i als establiments i particulars que han cedit l'espai, mostraran l'activitat transhumant i l'ofici de pastor. 

També es realitzaran diferents activitats.

Divendres 29: A la tarda arribada del ramat transhumant, provinent de Margalef, al terme, on passarà la nit.

Dissabte 30

A les 11 del matí: Taller d’elaboració de mató amb llet de les cabres transhumants, a càrrec del pastor Daniel Giralto (obert a tothom).

A les 12,30 del migdia: Parlaments d’ Eliseu Prieto i Daniel Giralto membres de l’associació Pastors i Pastores de les Muntanyes de Prades i Montsant, i de Joan Rovira (investigador sobre els camins ramaders); David Iturria (Director del Parc Natural de Montsant), i Sergio Méndez (alcalde d’Ulldemolins).

A la 1 del migdia: Pas del ramat transhumant pel terme d’Ulldemolins (Camí de les ErmitesCarrer Santa Magdalena-Carrer Duc de Cardona- Carrer de Fontalba-Camí Ral en direcció a Albarca).

Diumenge 31:

A les 7,30 del matí: Sortida del ramat transhumant en direcció a Albarca, Cornudella de Montsant i coll d’Alforja (Les persones interessades, podran acompanyar el ramat en la part del trajecte que desitgin).

 

Perfil del públic: