Km. 11,5 Fest: I Cicle de música i vins a Buil & Giné

Km. 11,5 Fest: I Cicle de música i vins a Buil & Giné

30 de juny, 28 de juliol, 26 d'agost i 30 de setembre de 2023.
De 18 h a 22.30 h
Tast de vins, concert amb copa de vi: 25 euros. Accés només al concert: 20 euros (inclou copa de vi).
Ctra. Gratallops a la Vilella Baixa, km. 11,5, 43737 Gratallops
Gratallops

Cultura del vi i gastronomia

Música i dansa

Grups

Parelles

Singles

Contacte

Buil i Giné

El celler BUIL & GINÉ enceta el KM. 11, 5 FEST, el seu primer cicle de música en viu i vins. Una tarda al mes i al llarg de l’estiu, ha programat un tast dels seus vins i un concert en viu. Els tastos seran inèdits i temàtics. Seguirà un concert en viu de músics de l'escena local. El cicle comença el 30 de juny a les 18 h amb un tast vertical de Joan Giné blanc i el concert de Pau Terol Organ Trio.

Les activitats tindran lloc a la terrassa – bar a vins del Centre d’enoturisme de BUIL & GINÉ, un espai ideal per les tardes d'estiu amb vistes panoràmiques. Començaran a les 18 de la tarda i finalitzaran a les 22.30 h. A més del tast dirigit i el concert de música en viu, hi haurà servei de vins a copes i tastets de menjar. Tota la informació i entrades anticipades, al web del celler, www.builgine.com.

Els preus indicats són pel tast i concert del 30 de juny. Els preus poden variar per les següents dates.

El nom del cicle fa referència a la ubicació exacte del celler del Priorat: el km. 11,5 de la carretera de Gratallops a la Vilella Baixa. Es vol transmetre l’idea de proximitat, territori. Una crida també a l'origen i el llegat que tenim la responsabilitat de donar a conèixer. En aquest sentit, també hi ha la voluntat de donar a conèixer la rica escena música local.