Jornada Enogastronòmica i Mercat d'Artesania 2023

Jornada Enogastronòmica i Mercat d'Artesania 2023

27-28 de maig de 2023
Dissabte a partir de les 19:00 h i diumenge tot el dia
10 Tiquets vi + copa + bossa: 18 € - 10 tiquets vi: 13 € - 10 tiquets tapes: 13€ - 1 tiquet arròs + cargosl: 15 € anticipada - 20 € taquilla
Parc 1 d'octubre
Cornudella de Montsant

Cultura del vi i gastronomia

Fires

Per a tots els públics

Contacte

Ajuntament de Cornudella de Montsant

El proper cap de setmana 27 i 28 de maig de 2023, al Parc Nou, Cornudella de Montsant torna a gaudir de la Jornada Enogastronòmica i els productes de proximitat. Des d'aquí us volem convidar novament a gaudir d'aquesta proposta gastronòmica i desitgem que descobriu alhora l'encant del nostre poble i la gran bellesa dels nostres paisatges.

TAST DE VINS DELS CELLERS LOCALS
Dissabte 27 de maig, partir de les 19:00 h, es podran degustar i comprar tots els vins que s'elaboren avui dia al nostre municipi.

MOSTRA GASTRONÒMICA DELS RESTAURANTS LOCALS
Dissabte 27 de maig, a partir de les 19:00 h, comptarem amb la presència d'alguns restaurants de Cornudella de Montsant, que ens oferiran degustacions en forma de tapes d'alguns dels seus plats més característics.

MERCAT D'ARTESANIA
Diumenge 28 de maig, durant tot el dia, el visitant podrà gaudir d'una trentena d'estands, on hi trobarà tot tipus de productes artesanals: embotits, formatges, ceràmica, bijuteria feta amb diversos tipus de materials, dolços artesans, terrissa, fruita, conserves i dessecats artesans, quadres d'arena, sabons i cosmètica natural, aiguardents artesans, mel i derivats, treballs en fusta, pintura i tèxtil.

DIADA DE L'ARRÒS AMB CONILL i DEGUSTACIÓ DE CARGOLS DOLÇOS I COENTS
Diumenge 28 de maig, gaudirem del ja tradicional dinar de germanor a les instal·lacions del Parc Nou on la Colla de Paellers de la vila ens cuinaran dos dels plats típics del nostre territori i tothom que vulgui es podrà afegir a la festa. D'una banda degustarem una cassolada de cargols dolços i coents, i de l'altra, una gran paella d'arròs amb conill.