Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Jornada Cooppel intensiva al Priorat i pel Priorat.

Foto: Recordant a l'escriptor Jaume Sabaté del Lloar (RIP).-

Dissabte Cooppel

Cooppel: Cooperació pel record present i pel del nostre futur.

06 de maig de 2017

Jornada Cooppel pel Priorat.-

Hora

10.- Restaurant Bar les Piscines de Falset. Tertulia amb Pere Pi.

11.- Nou programa de Priorem Priorat a ràdio Falset, per antena i per internet.

http://www.agendapriorat.cat/activitat/nou-programa-priorem-priorat-r%C3%A0dio-falset

12.- Nova sessió de demostració Cooppel a la biblioteca Salvador Estrem i Fa.

13.- Visita Cooppel de Gratallops. Contactes a persones del poble.

14,45.- Partirem de Cabacés cap a l'Aleixar on començarem a les 4 de la tarda un curs-taller per a la construcció de maquetes, pessebres i diorames.

Dades del curs-taller:

01.-Objectiu: Principals tècniques i habilitats en el disseny i en la construcció de maquetes, pessebres, diorames i altres miniatures en cooperació pel record present i pel del futur.

02.- Formador de formadors: Ramon Anglés. Pessebrista artista amb més de 75 anys d'experiència i amb diversos premis i reconeixements. J.M. Ferran, elaborarà un tutorial per a la fabricació de miniatures per a projectes locals.

03.- Temporalització: Un total de 12 hores. De 4 a 8 de la tarda. A l'Aleixar. Tres dissabtes del mes de maig: 06, 13 i 20. Reserva per a improvistos. 03 de juny.

04.- Preu gratuït. Aprenentatge basat per projectes, per qüestions  i per problemes.Els cursillistes hauran de portar els materials i les condicions com vestimenta i altres eines que es comunicaran en el moment de la matricula.

05.- Com preinscriure's. Les places són limitades. Majors de 16 anys. Per a menors d'edat es farà un curs-taller a part per a pares/mares i fills. Cal preinscriure's a partir d'ara fins el dia 5 de maig a les 8 del vespre directament a Cal Manya de l'Aleixar o per info@cooppel.org o WhatsApp 619 79 39 69. Les places són limitades. S'atorgarà la matrícula per rigurós ordre de preinscripció.

06.- Per a més informació: 619 79 39 69 i/o info@cooppel.org. També per WhatsApp i per Facebook. https://www.facebook.com/josepmaria.ferrantorrent.

07.- Ceradai atorgarà un diploma sobre competències bàsiques adquirides dins d'un projecte local sigui poble, entitat o família.

 

22,30- Cafè de Cabacés. Xerrada-col·loqui sobre la Causa Cooppel i aplicacions cooperatives culturals pel record present i pel del futur.-

 

http://www.agendapriorat.cat/activitat/causa-cooppel-i-aplicacions-cooperatives-culturals-pel-record-present-i-pel-del-futur

 

Perfil del públic: