Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Jazz sota les estrelles - 4a Setmana de l'Enoastronomia

Música, Gastronomomia

19 d'agost, Jazz sota les estrelles, concert-maridatge amb Lluís Capdevila Trio.

Els cingles de Montsant són l’escenari excepcional on el músic falsetà presentarà el seu disc “Diàspora” inspirat en les seves vivències a Nova York.

El jazz de Lluís Capdevila serà el fil conductor per maridar la gastronomia de proximitat del restaurant la Morera i les millors anyades del celler. En acabar, seguirem les Perseides en el seu inesgotable viatge pel firmament.

El concert-maridatge s'emmarca en el programa d'activitats de la 4a Setmana de l'Enoastronomia que se celebra del 12 al 19 d'agost d'enguany.

Celler Joan Ametller proposa el maridatge perfecte per aquest estiu: l'observació de les estrelles i la degustació de vins en un dels indrets amb millor qualitat del cel nocturn de Catalunya: la Serra de Montsant.

Les vinyes del Mas del Mustardo, a la Morera de Montsant, són el lloc ideal per practicar l’Enoastronomia. L'aïllament de la finca proporciona les condicions adequades per a l'observació del cel nocturn. I els vins de la DOQ Priorat, l'excusa perfecta per viure una experiència inoblidable.

Us hi esperem!

Més informació i reserves: 663 456 696 / info@ametller.com

Cal reserva prèvia per a totes les activitats.

Perfil del públic: 
Enoastronomia a Celler Joan Ametller
Enoastronomia a Celler Joan Ametller
Enoastronomia a Celler Joan Ametller
Enoastronomia a Celler Joan Ametller