cartell_guifinet.jpg

INTERNET DEL SEGLE XXI I XARXES DE COMUNICACIÓ AL PRIORAT. ENS HI POSEM?

Xerrades, debats, cursos, tallers

Al Priorat, la voluntat de fer un consum estratègic de productes i serveis amb empreses que respectin la nostra realitat política, social i econòmica xoca moltes vegades amb la falta d'alternatives reals que donin el servei que avui necessiten empreses i usuaris en general. Per exemple, en el camp de les telecomunicacions continuem lligats amb empreses de l'Íbex 35, que subministren serveis bàsics en favor de l'oligarquia espanyola i es posicionen clarament en contra de l'interès públic de la nostra societat.

En aquest camp de les telecomunicacions, la Fundació guifi·net té una proposta ja experimentada especialment en l'àmbit rural. Es tracta d'exigir l'execució de les infraestructures públiques necessàries i de promoure inciatives locals que permetin utiltzar-les lliurement i reguladament, sense monopolis. En definitiva, l'empoderament també en les comunicacions. 

Xerrada a càrrec de Ramon Roca, president de la Fundació guifi·net adreçada a representants dels ajuntaments, representants d'entitats socials i econòmiques, empresaris i altres persones interessades del Priorat.

FALSET

Divendres 8 de novembre

19.00 h

Sala d'actes del Consell Comarcal del Priorat