p1690476.jpg

Iniciem el nou programa "Priorem PRIORAT" a ràdio Falset.

Falset

Xerrades, debats, cursos, tallers

Per a tots els públics

Iniciem el nou programa de Priorem PRIORAT.

Des de 2008 fins a l'actualitat.

VIII curs IX any Programa Núm. _____

Tot el balanç de l'estiu a la nostra comarca i de projecció a fora d'ella. Donar a conèixer el Priorat també és important.

Dissabte dia 22 d'octubre a les 11 del matí

Priorem PRIORAT

Ràdio Falset

Per antena i per internet a arreu del món.-

Presenta i dirigeix  Josep Maria i Ferran. 

Intervindran les veus de:

Lydia Canclaux, pintora d'olis holandesa que exposa a l'Ateneu de Tarragona fins el dia 3 de novembre, obert per les tardes de 6 a 9 de la nit. A aquesta artista descendent d'avi exiliat per culpa de la guerra civil i del franquisme, tot per ajudar a la classe treballadora. Està enamorada dels paisatges, de la natura i dels animals. Ha esta una ocasió per a presentar el Priorat a ella i al cònsul dels Països Baixos que va assistir a la inauguració.

Jordi Freixa, conegut pel nom artistic de Jordi Català, aquest estiu ha estat al Molar, al Lloar. Recentment a Cabacés a la festa dels jubilats i de les dones. Properament a Cornudella el dia 03 de desembre a dos quarts de 8 a la Reinaixença.

Joan Perelló, demà presenta el seu llibre a Cabacés. "Versos desde el Corazón". Serà a dos quarts d'una al Cafè de Cabacés.

Joan Carbonell, responsable de la UTSM que es celebra avui al Montsant.

I finalment l'escriptora Mayelen Fouler de la novel·la "Tierra de Fuego" explicarà la seva experiència. Al Priorat la Moleta i el Rogeral amb el Nas del Quiuma ens fa recordar la Terra de Foc de l'Argentina.