Contacta'ns

AgendaPriorat

Tota l’activitat cultural que es cou a la comarca

Festa del Vi Novell al Celler Masroig

Celler Masroig celebra la sisena edició de l’arribada del primer vi de l’any, posant en valor el bon rotllo, la decoració vintage i el “porrón pompero”

El periodista i presentador de TV3 Lluís Marquina (Barcelona, 1981) serà el padrí de la sisena edició de la festa del Vi Novell 2016 de Celler Masroig (DO Montsant). Marquina és director i presentador  del programa sobre tecnologia, cultura i oci digital “Generació Digital” de la televisió autonòmica catalana. També col·labora al TN Vespre, Els Matins, Divendres i Tria33. Anteriorment, ha treballat en programes informatius com l’Info-K, La Marató, el TN i al Canal 3XL. Abans de la seva etapa a TV3, va presentar el programa Xat TV a Televisió Espanyola. Marquina va néixer a Barcelona però té vincles familiars molt estrets amb el Priorat, on hi ha passat els estius, des de petit, a la Vilella Baixa.

La música anirà a càrrec dels grups Folkatres Ball Folk i Morena Tradipatxanga.

Folkatres: La seva música sonarà al ritme de polques, jotes, xotis, masurques, pasdobles, valsets i rumbes, però també cercles circassians, xampanyes, sardanes curtes i danses mediterrànies i europees antigues

Morena Tradipatxanga: es defineix, per altra banda, com un grup “atípic” que versiona els hits de música lleugera i patxanguera de les últimes dècades, posant-los lletra en català, fent girs a les lletres originals i defensant tant l’humor com la bona música.

També hi haurà inflables pels més petits i alguna que altra sorpresa!!

11h        Actuació Folkatres Ball Folk

12h        Presentació del Vi Novell 2016

12.30h Espinjolada de la bóta de vi i aperitiu

13.30h Actuació Morena Tradipatxanga

 

Celler Masroig

Passeig de l'arbre, 3.

43736 - El Masroig

 

vinovell.cat

 

Perfil del públic: